Gjorgjiev

  • Photography
  • Design
  • Blog
  • Weddings
  • Astro
Aleksandar Gjorgjiev Photography Standard Package
Стандард
Фотографирање 1 Фотограф
Снимање со 1 камера
Nikon Z6ii DJI Ronin RS2
Видеото е со најсовремена пост продукција
Видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Фотосесија – локација по избор
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 20 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 1 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Контакт
ULTRA
Ултра
Фотографирање 2 Фотографа
Снимање со 1 камера
Nikon Z6ii DJI Ronin RS2
Видеото е со најсовремена пост продукција
Видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Фотосесија – локација по избор
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 20 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 1 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Контакт
Aleksandar Gjorgjiev Photography Pro Package
Про
Фотографирање 2 Фотографа
Снимање со 2 камери
Nikon Z6ii DJI Ronin RS2
Видеото е со најсовремена пост продукција
Видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Дрон – кадри од височина
Фотосесија – локација по избор
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 20 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 2 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Контакт
Aleksandar Gjorgjiev Photography VIP Package
ВИП
Фотографирање 2 Фотографа
Снимање со 2 камери
Nikon Z6ii DJI Ronin RS2
Видеото е со најсовремена пост продукција
Видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Дрон – кадри од височина
Камера Кран (9метри)
Фотосесија – на денот на венчавката
Фотосесија – на денот на снимањето на Love Story на повеќе локации
Love Story – Снимање дополнителен втор ден на локација по ваш избор.
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 30 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 3 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Контакт

Додатни Опции

Имате можност за надоградба на пакетите​

Втор фотограф (150 EUR)

Втор видео оператор (150 EUR)

Дрон за денот на свадбата (150 EUR)

Aleksandar Gjorgjiev Photo Svadba Kocani Makedonia

Портрет

види повеќе

Свадби

види повеќе

Пејсажи

види повеќе

Комерциално

види повеќе

Content is protected.