Gjorgjiev

  • Photography
  • Design
  • Blog
  • Weddings
  • Astro

Свадбени Пакети

Aleksandar Gjorgjiev Photography Standard Package
Цена
250€
Вклучено
Фотографирање
Снимање со 1 камера и Nikon Z6ii DJI Ronin RS2
Видеото е со најсовремена пост продукција
4К видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Фотосесија – локација по избор
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 20 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 1 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Kontakt
Aleksandar Gjorgjiev Photography Pro Package
Цена
500€
Вклучено
2 фотографa
Снимање со 2 камери во 4K (Ultra HD) резолуција
Видеото е со најсовремена пост продукција
4К видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Дрон – кадри од височина
Фотосесија – локација по избор
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 20 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 2 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Kontakt
Aleksandar Gjorgjiev Photography VIP Package
Цена
850€
Вклучено
2 фотографa
Снимање со 2 камери во 4K (Ultra HD) резолуција
Видеото е со најсовремена пост продукција
4К видео на ваша меморија (Хард Диск, УСБ)
Дрон – кадри од височина
Камера Кран (9метри)
Фотосесија – на денот на венчавката
Фотосесија – на денот на снимањето на Love Story на повеќе локации
Love Story – Снимање дополнителен втор ден на локација по ваш избор.
Професионална монтажа на видеото со времетраење од 30 дена
Сите слики се обработуваат и ги добивате во електронски формат во висока резолуција
ПОДАРОК: 100 принтани фотографии (дим. 13×18 cm мат фото хартија) и 3 (дим. 20x30 cm мат фото хартија)
Kontakt

Додатни Опции

Имате можност за надоградба на пакетите​

Втор фотограф (100 EUR)

Втор видео оператор (100 EUR)

Дрон за денот на свадбата (100 EUR)

Aleksandar Gjorgjiev Photo Svadba Kocani Makedonia

Content is protected.